Avdelningschef, Operationsservice, USÖ – Örebro

Senaste ansökningsdatum: 2020-03-05

Vi söker en ny chef till postoperativa avdelningen i Örebro.

Avdelningen är inne i ett dynamiskt skede där verksamheten ska breddas till H-huset med beräknad start 2021. Verksamheten spänner över sedvanlig postoperativ vård, dagkirurgi samt smärtenhet.

Arbetsuppgifter:
Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete som avdelningschef där du är direkt underställd verksamhetschefen och har ansvar för personal, ekonomi och arbetsmiljö.

Då verksamheten breddas kommer arbetssätt och logistik behöva omprövas. du kommer att ingå i ANIVAS ledningsgrupp och kommer kunna påverka klinikens framtida inriktning.

Tidigt i vår tillsätts även två biträdande avdelningschefer för att säkerställa tillräcklig chefskapacitet inför expansionen.

Kvalifikationer:
Vi söker en legitimerad sjuksköterska, gärna vidareutbildad, som är trygg och stabil som chef och vill leda och stimulera till utveckling av verksamheten. Du är lyhörd, har ett närvarande arbetssätt med god förmåga att skapa engagemang och delaktighet hos medarbetarna.

Du som söker bör ha ledningserfarenhet samt vana vid strategiskt tänkande och möjlighet till nytänk.

Anställningsform:
Vi erbjuder en tillsvidareanställning i grunden med ett tidsbegränsat chefsförordnande, med möjlighet till förlängning.

Tillträde:
Enligt överenskommelse.

Upplysningar:
Åsa Eriksson Nordesjö, länsverksamhetschef
Telefon: 019-602 02 82

Jan Stepniewski, ST-läkare
Telefon: 019-602 51 99

Facklig företrädare
:
Vårdförbundet, Rosa Olafsdottir
Telefon: 070-652 03 49

Hemsida: www.regionorebrolan.se

Sista ansökningsdag:
2020-03-05

Ansökan ska innehålla fullständigt CV, personligt brev samt adressuppgifter. Intyg, betyg, examensbevis med mera ska lämnas vid en eventuell intervju.

Välkommen med din ansökan!

Om organisationen:
Anestesi- och intensivvårdskliniken är en länsklinik som bedriver verksamhet vid regionens tre sjukhus; Universitetssjukhuset Örebro, Karlskoga lasarett och Lindesbergs lasarett. Det är en stor klinik med cirka 400 anställda. Våra arbetsområden är anestesi, intensivvård, operationsservice (postop och dagkirurgi) samt en neurointermediär avdelning. Vid Universitetssjukhuset Örebro finns anestesiavdelning, intensivvårdsavdelning, neurointermediäravdelning, operationsservice och en smärtsektion.

Universitetssjukhuset Örebro (USÖ) är ett av länets tre akutsjukhus där vi bedriver avancerad sjukvård, forskning och utbildning. Både 2020 och 2019 mottog USÖ tidningen Dagens Medicins prestigefyllda utmärkelse Bästa universitetssjukhus. USÖ vann den tyngsta kategorin medicinsk kvalitet, hade bästa resultat i kategorin tillgänglighet, ekonomi, samt kategorin att undvika trycksår och överbeläggningar. USÖ toppar också resultatet i områdena hjärta, njursvikt och kärlkirurgi. USÖ har ca 550 vårdplatser och 3 500 anställda. Vi som arbetar här är mycket stolta över vårt sjukhus och bygger vårt arbete på professionalism, engagemang och laganda.

Region Örebro län är en av länets största arbetsgivare och en viktig tillväxtmotor i regionen. Vi arbetar för människors hälsa, trygghet och välbefinnande och för länets utveckling. Hos oss finns spännande och viktiga jobb inom bland annat hälso- och sjukvård, tandvård, kollektivtrafik, kultur och näringslivsutveckling. Tillsammans skapar vi ett bättre liv.

Ärendenummer:
HoS:2020:119

Övrigt: Vi har gjort vårt medieval för denna rekrytering och undanber oss därför erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annonsering.

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •