Barnmorska till Ungdomsmottagningen – Varberg

Senaste ansökningsdatum: 2019-09-27

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 80% Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.

Sista ansökningsdag: 2019-09-27

Ungdomsmottagningen är en verksamhet som arbetar med fysisk, psykisk och sexuell hälsa. Vi vänder oss till ungdomar i åldern 13 till och med 23 år. Verksamheten är HBTQ-certifierad och har ett normkritiskt förhållningssätt där bemötande och respekt gentemot både ungdomar och kollegor är en viktig hörnsten. På mottagningarna arbetar barnmorskor, läkare, psykolog och kuratorer. Helhetssyn på ungdomens situation och sammanhang är grunden för det gemensamma teamarbetet.

Om arbetet

Med ungdomen i fokus är din uppgift som barnmorska att arbeta förebyggande vad gäller oplanerad graviditet och könssjukdomar. Preventivmedelsrådgivning och förskrivning liksom samtal kring sexualitet, levnadsvanor och välbefinnande är viktiga uppgifter. Gynekologiska undersökningar samt insättning och uttag av långtidsverkande preventivmedel ingår också i arbetsuppgifterna. 

Ungdomsmottagningen har utåtriktat arbete gentemot skolklasser som du som barnmorska kommer att bli delaktig i.

Tjänsten är placerad på ungdomsmottagningen Norra Halland i Varberg.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Erfarenhet av ungdomsmottagningsarbete är meriterande. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt god datorvana krävs. 

Du har ett genuint intresse av arbete med ungdomar samt förmåga och intresse av teamsamverkan. Särskild vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. 

Varmt välkommen med din ansökan!
I denna rekrytering tillämpar vi löpande intervjuer så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Om oss
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Kontakt: Marie Polding, Avdelningschef, 0702-198482

Facklig företrädare: Anna Samuelsson, Barnmorskeförbundet, 0340-48 10 00 (vxl)

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •