Barnsjuksköterska till barn- och ungdomsmottagningen – Östersund

Senaste ansökningsdatum: 2019-03-24

Arbetsplatsbeskrivning

Vi söker dig som vill arbeta på vår specialistmottagning för barn och ungdomar med den bredd och variation i det dagliga arbetet som vi kan erbjuda. Verksamheten hos oss är uppdelad i en mottagningsdel samt en dagvårdsenhet. Arbetet på mottagningen består främst av planerad mottagning men fungerar även som akutmottagning för barnmedicinska patienter under dagtid. Hos oss jobbar många olika yrkeskategorier i nära samarbete med varandra samt med våra slutenvårdsavdelningar.

Arbetsbeskrivning

På vår specialistmottagning för barn och ungdomar upp till 18 år, ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inkluderat många olika administrativa uppgifter. Vi deltar och arbetar i olika team där nu astma- och allergiteamet behöver en ny medarbetare.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som specialistsjuksköterska med inriktning mot hälso-och sjukvård för barn och ungdomar. Du kan även vara legitimerad sjuksköterska med intresse av att arbeta på en barn- och ungdomsmedicinsk klinik.

Som person är du initiativtagande, flexibel och noggrann. Du har en positiv personlighet, besitter en god samarbetsförmåga och kan arbeta självständigt när så krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Som arbetsgivare kan vi erbjuda egna träningslokaler med gym och olika gruppaktiviteter. Du blir också medlem i vår personalförening som erbjuder rabatter och en mängd olika och roliga aktiviteter.

Vill du veta mer om tjänsterna, eller av särskilda skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system, är du välkommen att kontakta enhetschef.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, vikariat tom 20200831 med ev möjlighet till förlängning.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Heléne Wikstrand Fryklund
Enhetschef
Telefon: 063-153842
Email: helene.wikstrandfryklund@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Andrea Godenius
Vårdförbundet
Telefon: 063-153108
Email: andrea.godenius@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Pers/140/2019
Sista ansökningsdag: 2019-03-24

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •  
  •