Cytodiagnostiker till Cytologienheten i Lund

Senaste ansökningsdatum: 2019-03-30

Gör skillnad. Varje dag.

Klinisk patologi är ett verksamhetsområde inom förvaltningen Medicinsk service, division Labmedicin i Region Skåne och bedriver verksamhet på fyra orter; Malmö, Lund, Helsingborg och Kristianstad, med en gemensam verksamhetschef. Vi tillhandahåller histopatologisk, cytologisk och molekylärpatologisk service till privatläkare, vårdcentraler, närsjukhus, akutsjukhus och Skånes universitetssjukhus (SUS) samt bistår med specialkompetens och konsultationsexpertis inom Södra sjukvårdsregionen.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi en medarbetare till vårt cytologilaboratorium i Lund! Här arbetar cytodiagnostiker, biomedicinska analytiker, undersköterskor och labbiträde i nära samarbete med varandra och med läkare. 

Arbetet innebär diagnostik av cytologiska prover, såväl cervixcytologi som övrig cytologi. Assistans av punktioner kan komma att ingå. En del av verksamheten innefattar att vi medverkar vid kliniska undersökningar och tillhandahåller kvalificerad diagnostik. Verksamheten förändras ständigt och det är viktigt att du vill följa med i detta arbete.

Kvalifikationer

I första hand söker vi dig som är utbildad biomedicinsk analytiker med specialistutbildning i diagnostisk cytologi eller cytodiagnostiker med universitetsutbildning i grunden. Du får gärna ha erfarenhet av arbete på ett cytologiskt laboratorium. Goda språkkunskaper i svenska krävs.

Arbetet kräver att du är noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du har en medvetenhet om patienten och vi lägger stor vikt vid att du är trygg i din yrkesroll och känner dig bekväm med att fatta beslut i diagnostiska frågeställningar. Du uppskattar att arbeta i team, ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta. 

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag!

KONTAKTPERSON

Jessica Birgander, Enhetschef, 046-17 30 19

Anneli Leksell, Sektionssamordnare, 046-17 34 41

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Medicinsk service ger stöd och service till den skånska hälso- och sjukvården. Våra tjänster omfattar alltifrån laboratoriemedicin och medicinsk teknik till uppdrag inom prehospital sjukvård och forskning. I Medicinsk service ingår division Labmedicin samt division MT och Prehospital sjukvård. Vi är ca 2100 medarbetare i förvaltningen. Division Labmedicin har klinisk verksamhet inom områdena arbets- och miljömedicin, biobank, genetik, immunologi och transfusionsmedicin, kemi, mikrobiologi och patologi. Vi bedriver forskning och utveckling inom våra områden och har ansvar för verksamhet på uppdrag av Södra sjukvårdsregionen. Vi är ca 1350 medarbetare i divisionen. 

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •  
  •