Distriktssköterska / sjuksköterska i hemsjukvården – Ystad

Senaste ansökningsdatum: 2019-10-23

Om arbetsplatsen

Ystad är den lilla staden med de stora möjligheterna. Här finns naturupplevelser utöver det vanliga, en levande historia, ett sjudande kulturliv och mångfald av fritidsaktiviteter. Här finns också ett rikt näringsliv som verkar både lokalt och globalt.

Ystads kommun arbetar för en god personalpolitik som främjar trivsel och goda arbetsprestationer. Vi tror på engagerade medarbetare som skapar en bättre vardag för våra invånare.
Vår värdegrund Bättre Tillsammans kännetecknas av fyra ord som tydligt summerar vad vi som arbetsgivare står för; Mod, Tillit, Delaktighet och Professionalitet.

Alla medarbetare ska erbjudas förutsättningar till en god hälsa och därför arbetar vi aktivt med vår arbetsmiljö. Vi erbjuder friskvård och en rökfri arbetstid.

Som sjuksköterska i hemsjukvården arbetar du tillsammans med erfarna kollegor.
I vårt arbete tar vi till vara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har i teamet. För rätt person finns stora möjligheter till ett stimulerande arbete som är varierande och utvecklande. Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska i hemsjukvården utför du självständigt medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser samt följer upp och dokumenterar.
Du ansvarar för att ge patienten en personcentrerad vård, planerar och utvecklar vården tillsammans med teamet samt enhetschef.
Du kommer att erbjudas en personlig mentor som tillsammans med dig ska tillgodose en utveckling och ett lärande utifrån dina behov i ditt arbete hos oss.

Kvalifikationer

Vi välkomnar dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Meriterande är om du är distriktssköterska eller har specialistutbildning inom geriatrik.
Du har erfarenhet inom yrket och din personlighet präglas av trygghet, noggrannhet och ansvarstagande.
Vi söker en person som har en god kommunikativ förmåga, god samarbetsförmåga och positiv inställning. Vi lägger stor vikt vid bemötande i mötet med kollegor och patienter samt att du tar ett egenansvar för en god arbetsmiljö.
Språkkunskap i svenska lägsta nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.
B körkort är ett krav.
Vi ser fram emot din ansökan.

Erfarenhet krävs.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2020-02-17

Tidsbegränsad till: 2020-12-31

Ansökan

Referensnummer:   225.19

Lön

Löneform: Månadslön.

Kontaktperson:

Caroline Nilsson Enhetschef 0411-577670 Caroline.Nilsson@ystad.se

Facklig företrädare

Anna Bergman Specialistsjuksköterska 0411-577684  Anna.Bergman@ystad.se

Övrigt

All försäljning i samband med rekryteringsprocessen undanbedes vänligen.

Observera att vi endast tar emot ansökningar via Visma Recruit. Vi ber dig därför söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta hanteringen av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •