Enhetschef till avd.35 Infektion/hud/reuma samt infektionsmottagningen – Luleå

Senaste ansökningsdatum: 2019-05-08

Enhetschef

Arbetsplats: Avdelning 35 Infektion/hud, Infektionsmottagningen
Referensnummer: 197915 

Om arbetsplatsen

Avdelning 35 har 20 vårdplatser med verksamhet dygnet runt. Här vårdas patienter med infektionssjukdomar som spänner över ett brett spektrum och omfattar därför patienter från alla specialiteter och åldrar. Vi är länsledande inom handläggning av svåra infektioner, smittsamma sjukdomar och är den enda klinik som har möjlighet att erbjuda fullgott omhändertagande när det gäller isolering av patienter med luftburen smitta. På avdelningen arbetar personalen i team bestående av läkare, sjuksköterskor och undersköterskor. 

Infektionsmottagningen ansvarar för akut och planerad öppenvård för patienter med infektionssjukdomar från hela länet. Vi har ett särskilt ansvar för patienter med sjukdomar såsom hepatit, TBC, tropiksjukdomar, patienter med multiresistenta bakterier, HIV och andra immunbristsjukdomar. 

Som chef och ledare erbjuder Region Norrbotten dig ett utmanande och intressant arbete i dynamisk miljö. Genom kontinuerlig kompetensutveckling, professionella nätverk och andra verktyg ska du i ditt uppdrag kunna känna trygghet och utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef ansvarar du för avdelning 35 Infektion/hud/reuma och infektionsmottagningens personal, ekonomi och verksamhet. 

Du är första linjens chef för enhetens sjuksköterskor och undersköterskor. Din främsta resurs är dina medarbetare och ett viktigt uppdrag är att skapa engagemang och delaktighet för att tillsammans styra mot tydliga mål kopplade till resultat. Som enhetschef är du ytterst ansvarig för verksamhetens utvecklings- och förbättringsarbete och som stöd till detta har du utvecklingssjuksköterska och sektionsledare. 

Din närmsta chef är verksamhetschefen för kompetenscentrum för FCI, Infektion, Hud, Lunga, Reuma och Vårdhygien och som enhetschef ingår du i ledningsgruppen.

Din bakgrund

Vi söker en ledare med erfarenhet som är trygg i sitt ledarskap.

Meriterande bakgrund är högskole- eller universitetsutbildning inom hälso- och sjukvård och erfarenhet från liknande verksamheter. Som chef leder och motiverar du dina medarbetare till att nå de gemensamma målen, du är kreativ i ditt arbetssätt och har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken. I rollen som arbetsgivarföreträdare är du trygg och uttrycker en positiv attityd till ditt arbete, verksamheten och organisationen. Du ser möjligheter i förändringar och samverkan med andra aktörer är en naturlig del i ditt arbetssätt. 

Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten.

Anställningsfakta

Du erbjuds en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett tidsbegränsat chefsförordnande på 3 år. Arbetstiden är förlagd till dagtid, måndag-fredag och sysselsättningsgraden är heltid. 

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.

Vill du veta mer?

Kontakta verksamhetschef Karin Lindmark 072-2353739

karin.lindmark@Norrbotten.se

Fackliga företrädare

Kommunal Lena Vikberg, 0920-28 43 77, lena.vikberg@norrbotten.se

Vårdförbundet Gunilla Forstén, 072-519 04 20 Gunilla.forsten@vardforbundet.se 

Sista ansökningsdag är den: 2019-05-08

Sunderby sjukhus
Sunderby sjukhus är länssjukhus med specialistfunktioner men också närsjukhus för Luleå och Boden. Här bedrivs både akut och planerad verksamhet inom alla specialistområden utom thorax- och neurokirurgi. Sjukhuset har 2 500 anställda och 400 vårdplatser. Sjukhuset har läkarutbildning från termin sex till elva. 

Region Norrbotten 
Norrbotten är i stark utveckling, både ekonomiskt och kulturellt. Här finns kraftfulla, varma människor, omtanke och samhällsservice, städer och vildmark. Norrbotten erbjuder goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid.

Region Norrbotten är länets största arbetsgivare. Som anställd i Region Norrbotten får du arbeta i en stimulerande miljö där du kan vara med och påverka och göra skillnad för en bättre hälsa i länet. Vi erbjuder bra anställningsvillkor med bland annat flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och tillägg till föräldraförsäkringen. Region Norrbotten bidrar även med kompetensutveckling i ledarutvecklingsprogram, kurser, föreläsningar, mentorskap, nätverk och forskningsprojekt. Region Norrbotten har fem sjukhus, 33 hälsocentraler och är bland de ledande i Sverige inom e-hälsa

Ansök nu

Dela gärna!
  •  
  •  
  •