Företagsläkare till Previa Lund

Senaste ansökningsdatum: 2019-05-05

Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser  den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa? 
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Arbetsområde
Som läkare på Previa är du en av nyckelpersonerna och kommer att jobba hälsofrämjande med arbetsmedicinska tjänster åt Previas kunder. Till dina arbetsuppgifter hör lagstadgade undersökningar, arbetsmiljöundersökningar, arbetslivsinriktade rehabiliteringsåtgärder, medicinska bedömningar, utbildningar m.m. Detta sker i ett nära samarbete med övriga specialister inom företaget och du arbetar tillsammans med specialistläkare, företagssköterska, fysioterapeut, psykolog, arbetsmiljöingenjör med flera. Här nyttjar man allas specialistkompetens på bästa sätt.

I tjänsten ingår patientmöten med de som är anställda av Previas kunder samt möten med kunderna. Som företagsläkare har du längre tid med patienterna och fokus ligger på nyttan både för den kundanställde och uppdragsgivaren. Dessutom är du en viktig medicinsk stödfunktion internt.

Kompetensprofil
Du är legitimerad läkare. Meritande för tjänsten är om du är specialistläkare gärna med tilläggsspecialitet inom FHV alternativt specialist i yrkes- och miljömedicin, allmän medicin, intern medicin eller psykiatri.

Ditt fokus är människan i relation till sin arbetsplats och att tillsammans med arbetsgivaren verka för en hälsofrämjande arbetsmiljö. Din förmåga att se sambandet mellan arbete, livssituation och prestation värderas högt. Du har ett konsultativt förhållningssätt, egen drivkraft, är kundorienterad och du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser värdet i att använda hela teamets kompetens i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder.

Vi erbjuder dig

  • Inspirerande kundkontakter och möjlighet att skapa resultat
  • Trevliga kollegor och arbete i tvärvetenskapliga team
  • Previakollegor över hela landet med olika spetskompetens
  • Ett omväxlande arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
  • Möjligheter till utveckling i ett företag på frammarsch
  • Tillgång till ett nära och coachande ledarskap
  • Möjlighet att utveckla och påverka arbetssätt och struktur 

Som läkare i Previa arbetar du utifrån våra värderingar – värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt 
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad 100 % och tillträde efter överenskommelse. Arbetstid helgfria vardagar 8-17. Placering Lund. Tjänsten innebär resor vilket innebär att du bör ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten.

Är du intresserad?
För ytterligare information är du välkommen att kontakta Konsultchef, Ann-Louise Tidell på mail ann-louise.tidell@previa.se alt. tel 046161237

Välkommen med din ansökan senast 2019-05-05

 
Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •