Leg. Läkare med möjlighet till ST-tjänst på Vårdcentral Fågelbacken i Malmö

Senaste ansökningsdatum: 2019-08-04

Gör skillnad. Varje dag.

På vårdcentralen Fågelbacken är vi ett härligt team av kollegor och nu söker vi dig som är legitimerad läkare som en del av vårt team!

Vi finns i populära Slottsstaden och har många trevliga lunchrestauranger runt knuten och havet på gångavstånd. Vi är drygt 30 anställda med olika professioner. Här finns bland annat specialistsjuksköterskor inom geriatrik, Astma/Kol och diabetes. Vår rehabpersonal kan erbjuda träning och rehabilitering i vår fräscha träningssal. Vi gör minnesutredningar och har ett nära samarbete med ett par av kommunens äldreboende.

Fågelbacken är en modern vårdcentral med en hög grad av framåtanda. Vi är i ett starkt utvecklingsskede och har många spännande förändringsarbeten på gång. Vi fäster stor vikt vid samarbete och trivsel, och vår arbetsmiljö kännetecknas av en positiv anda och ett gott och öppet arbetsklimat.

Arbetsuppgifter

Fågelbacken söker nu en legitimerad läkare med möjlighet till ST-tjänst. Vi erbjuder ett stimulerande och varierande arbete på en arbetsplats som präglas av ett varmt och positivt arbetsklimat. 

I tjänsten ingår vanligt förekommande arbetsuppgifter som läkare på en vårdcentral, med möjlighet till extra ansvarsområden utifrån dina intressen. Vi erbjuder dig handledning och schemalagd studietid.

Blir det aktuellt med en ST-tjänst så sker denna inom ramen för ST-programmet med individuell handledning, St-kontrakt, målbeskrivning och studietid. 

På enheten pågår ett kontinuerligt arbete med verksamhetsutveckling. Vi vill därför att du ska vara intresserad av kreativt nytänkande och utvecklingsarbete med fokus på att erbjuda våra patienter bästa möjliga vård. Då du innehar anställning inom den offentliga primärvården finns även möjlighet till jourarbete på kvälls- och helgmottagningen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Har du tidigare erfarenhet från arbete inom primärvård är det meriterande för tjänsten. Kunskaper i svenska språket som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i Svenska 3 alternativt godkänt betyg i Svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. 

Vi söker dig som vill bli en del av Fågelbackens team. Du är patientfokuserad, har en fin samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera med din omgivning. Vi uppmuntrar drivna och utvecklingsinriktade medarbetare som tillsammans med oss vill fortsätta utveckla vår arbetsplats och våra rutiner på bästa sätt! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag. 

KONTAKTPERSON
Hanna Flärd, Verksamhetschef, 0708-87 56 80

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör. 
På http://www.skane.se/rekryteringsstatus
kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •