Mottagningssköterska till trivsam enhet i centrala Stockholm

Senaste ansökningsdatum: 2019-06-05

Feelgood är ett rikstäckande företag med cirka 500 medarbetare och levererar hälsotjänster på nära 200 enheter över hela landet, av dessa är ca 45 egna anläggningar. Företaget grundades år 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm lista över små bolag.

Feelgood växer. Till vår enhet i Stockholm City söker vi därför en

Mottagningssköterska

Vår vision är Sveriges friskaste kunder. På vår enhet Stockholm City arbetar vi i team gentemot våra olika kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering och arbetsrelaterad sjukvård. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap.

Som Mottagningssköterska hos oss arbetar du bland annat med provtagningar, hälsoundersökningar, nyanställningsundersökningar, lagstadgade medicinska undersökningar, arbetsrelaterad sjukvård samt drogtester. I dina arbetsuppgifter ingår även administrativa arbetsuppgifter såsom att hantera ombokningar vid sjukfrånvaro, boka in lagstadgade medicinska kontroller samt beställning av sjukvårdsmaterial med mera.

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, gärna med erfarenhet av mottagningsarbete. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och promotivt sätt. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt, god social kompetens och är en lagspelare. Du har även körkort och goda IT-kunskaper.

Har du frågor kontakta konsultchef Ulrika Westerberg,

e-post: ulrika.westerberg@feelgood.se alternativt tfn: 08-676 82 17

Sista ansökningsdatum är 2019-06-05

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •