Överläkare till område psykiatri – Östersund

Senaste ansökningsdatum: 2020-02-29

Arbetsplatsbeskrivning

Region Jämtland Härjedalen är en av länets största arbetsgivare med cirka 4 200 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionens hälso- och sjukvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Område Psykiatri söker dig som har ett genuint intresse för vidareutveckling både av organisationen och din egen kompetens. Du kommer till en klinik som har tre avdelningar för heldygnsvård samt två större öppenvårdsmottagningar. En klinik på drygt 280 medarbetare i olika professioner varav 19 är läkare.

Vi arbetar i en verksamhet som förutsätter gott samarbete mellan olika professioner, enheter inom området, vårdgrannar samt övriga resurser för målgruppen.

Vill du vara med och driva den fortsatta utvecklingen av framtidens psykiatri i Region Jämtland Härjedalen? Då är du den vi söker!

Arbetsbeskrivning

Det är viktigt för oss att du som söker har ett uttalat intresse för kliniskt patientarbete likväl som intresse av utvecklingsarbete. Du har också ett engagemang i god patientsäkerhet.

Handledning av studenter och AT-läkare och ST-läkare är en naturlig del av verksamheten. Systematiskt konsultationsarbete mot våra interna & externa vårdgrannar är under ständig utveckling. Du är också öppen för att arbeta med utvecklandet av digitala arbetssätt för att effektivisera & förenkla patientkontakten i vardagen.

Du som person förväntas uppvisa goda egenskaper i att kunna bedriva ett strukturerat kliniskt arbete men också parallellt ansvara för att leda projekt samt arbeta med kontinuerligt förbättringsarbete på området.
Du ingår självklart i psykiatrins bakjourslinje där omfattningen kan anpassas efter verksamhetens behov och dina egna önskemål.

Vidare ser vi positivt på forskning och försöker tillse möjligheten för detta inom anställningsgraden. En god balans mellan arbete, fritid och familjeliv är viktigt för hälsa och arbetsglädje och vi tillmötesgår gärna individuella önskemål i anställningsgrad. Som arbetsgivare är vi också öppna för att finna lösningar till att arbeta på distans via digitala lösningar i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer

Dokumenterad specialistutbildning inom psykiatri. Erfarenhet av arbete som överläkare i minst 2 år är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, framför allt förmåga till samarbete, kommunikation och vilja till utveckling. Dokumenterad undervisning och handledarvana inklusive godkänd ST-handledning är meriterande.

Du ska kunna arbeta som självständig bakjour, vilket också innebär medicinskt ledningsansvarig på jourtid. Handledning som nyanställd finns givetvis medräknat.
Disputerad med aktiv forskning inom relevant ämnesområde är meriterande.

Erfarenhet krävs.

Andra uppgifter

Välkommen till Jämtland Härjedalen! www.jamtland.se
Läs mer om att bo och leva i Östersunds kommun: www.levaiostersund.se

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enlig överenskommelse. Löpande urval kan komma att tillämpas så skicka din ansökan snarast.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Jonny Bergvall
Enhetschef
Telefon: 070-2939027
Email: jonny.bergvall@regionjh.se
Namn: Lisa Vesterberg
MLA
Telefon:
Email:
Namn: Martin Maripu
Vikarierande lektor
Telefon: 063-15 30 00
Email:

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Tobias Boström
Läkarföreningen
Telefon: 063-153000
Email: tobias.bostrom@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/451/2019
Sista ansökningsdag: 2020-02-29

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •