Psykolog – Gävle

Senaste ansökningsdatum: 2019-05-31

Feelgood är ett rikstäckande företag med cirka 500 medarbetare och levererar hälsotjänster på nära 200 enheter över hela landet, av dessa är ca 45 egna anläggningar. Företaget grundades år 1995 och är noterat på Nasdaq Stockholm lista över små bolag.

Feelgood växer. Till vår enhet i Gävle söker vi därför en

PSYKOLOG med KBT-inriktning

Vår vision är Sveriges friskaste kunder. På vår enhet i Gävle är vi idag ca 7 medarbetare som arbetar i team gentemot våra olika kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering och sjukvård. Vi håller till i ljusa fräscha lokaler i centrala Gävle. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap.

Som psykolog hos oss arbetar du förebyggande med arbetsmiljöfrågor i nära samverkan med våra kunder och i samarbete med övriga kompetenser på enheten. Du arbetar konsultativt på både individ, grupp och organisationsnivå. Uppdragen innebär samtal, utredningar, grupphandledning, rådgivning till chefer, utbildningar samt akuta arbetsmiljöinsatser som kris- och konflikthantering.

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Önskvärt är om du även har dokumenterad utbildning/erfarenhet av kognitiv beteendeterapi. Du har erfarenhet av arbetspsykologisk utredning och arbetsförmågebedömning samt arbete på individ, grupp och organisationsnivå, konsulterfarenhet är meriterande. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och promotivt sätt. Vi ser även att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt samt social kompetens och är en god lagspelare. Du har även körkort och goda IT-kunskaper.

Har du frågor kontakta affärsenhetschef Peder Clevberger, peder.clevberger@feelgood.se

Sista ansökningsdatum är 2019-05-31

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •