Sjuksköterska dialysenheten på Höglandssjukhuset i Eksjö

Senaste ansökningsdatum: 2019-06-03

Medicin- och geriatrikkliniken, medicinsk vårdenhet F, Höglandssjukhuset Eksjö

Nu kan du bli vår nästa medarbetare på dialysenheten på Höglandssjukhuset i Eksjö, en av de trevligaste arbetsplatserna i regionen!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har ett intresse av njursjukdomar. Det är en fördel om du är tekniskt intresserad eftersom det ingår i din roll att hantera medicinteknisk utrustning. 

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Mottagningen är öppen måndag, onsdag och fredag klockan 6:45-20:00 och tisdag, torsdag och lördag klockan 6:45-15:30. Vi tillämpar önskeschema.
Du får ett stimulerande och utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats i moderna lokaler och med ett 30-tal arbetskamrater. Hos oss får du möjlighet att lära, utvecklas och arbeta tillsammans med kollegor och patienter. Vi kommer att erbjuda dig en arbetsplatsnära introduktion på cirka sex veckor. En av våra medarbetare beskriver att vår arbetsplats präglas av arbetsglädje och gemenskap, och den gedigna introduktionen upplevs som en trygghet!

Det här får du arbeta med

Dina arbetsuppgifter som sjuksköterska är att utföra och planera individanpassad dialysbehandling. Inom enheten arbetar vi i team med sjuksköterska, undersköterska, läkare och andra specialiteter. Vi vill att patienten ska vara delaktig i sin vård, vilket innebär att information är en mycket viktig del i ditt arbete liksom kontakt med närstående.

För att du ska trivas hos oss

För att trivas hos oss är trygg i din roll som sjuksköterska och kan arbeta självständigt. Du är bra på att strukturera ditt arbete på ett effektivt sätt och tar ansvar för ditt eget arbete men ser även till verksamheten i stort. Du är initiativtagande, intresserad av utveckling och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Ett gott bemötande och pedagogiskt tillvägagångssätt är en mycket viktig del i ditt arbete, så vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet

Detta värderar vi högt

På medicin- och geriatrikkliniken vill vi, med patientens behov i centrum, ge bästa möjliga vård och bemötande i en trygg och säker miljö, rätt och effektivt varje gång. Vi eftersträvar en arbetsmiljö där medarbetarna känner sig trygga, uppskattade och inspirerade att göra sitt bästa. 

Så här gör du om du är intresserad

Du är välkommen att kontakta

Vårdenhetschef Camilla Nilsson, 010-243 43 05, camilla.a.nilsson@rjl.se

Biträdande vårdenhetschef Elinor Eek, 010–243 43 10.

Facklig företrädare för Vårdförbundet är Anna Johannesson Estehag, 010-243 45 68.

Sista ansökningsdag är den 3 juni 2019. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.  Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •