Sjuksköterska / Företagssköterska – Uppsala

Senaste ansökningsdatum: 2019-03-31

Vill du vara med och bygga Sveriges ledande hälsoföretag? Vi söker dig som har lätt för att samarbeta, ser möjligheter och som alltid levererar goda resultat. Egenskaper som utåtriktad läggning, affärsmässighet, kreativitet och initiativförmåga är avgörande för såväl din som vår framgång.

Feelgood växer. Till vår region i Stockholm, enhet Uppsala söker vi därför en

SJUKSKÖTERSKA/FÖRETAGSSKÖTERSKA

Vår vision är Sveriges friskaste kunder. På vår enhet i Uppsala är vi idag ca 10 medarbetare som arbetar i team gentemot våra olika kundföretag och levererar tjänster inom arbetsmiljö- och hälsoutveckling, rehabilitering och sjukvård. Vi håller till i ljusa fräscha lokaler i centrala Uppsala. Positiv inställning, innovation, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma goda resultat kännetecknar vår kultur och arbetsgemenskap.

Som sjuksköterska/företagssköterska hos oss arbetar du med hälsoundersökningar, utbildningar, arbetsrelaterad sjukvård, rehabilitering, förebyggande arbetsmiljöarbete och hälsofrämjande arbete på individ och gruppnivå. Denna tjänst innehåller en viss del mottagningarbete samt administration.  

Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, gärna med företagssköterskeutbildning. Du har ett brinnande intresse för människor i arbetslivet, en helhetssyn och vill gärna arbeta på ett förebyggande och promotivt sätt. Vi ser också att du har ett affärsmässigt och konsultativt förhållningssätt samt social kompetens och är en god lagspelare.

Har du frågor kontakta affärsenhetschef Peder Clevberger, peder.clevberger@feelgood.se

Sista ansökningsdatum är 2019-03-31

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •  
  •