Sjuksköterska / Huvudhandledare till enheten för VFU / APL

Senaste ansökningsdatum: 2020-03-18

Diarienr:ALN-2020-00081

Arbetsplats:Enheten för VFU/APL

Förvaltning:Äldreförvaltningen

Sista ansökningsdag: 2020-03-18

Vill du ansvara för planering och samordning av undervisningen i VFU? Och delta i huvudhandledarträffar/nätverksträffar gällande VFU? Sök tjänsten som sjuksköterska/huvudhandledare till enheten VFU/APL redan idag!

Enheten för APL, VFU och kunskapsimplementering är en del av Uppsala kommuns äldreförvaltning. Vi samarbetar med Region Uppsala, Uppsala Universitetet och gymnasieskolorna, kring att placera gymnasieelever på Arbetsplatsförlagt lärande (APL) och universitetsstudenter på Verksamhetsförlagd utbildning (VFU) i kommunala vård- och omsorgsverksamheter. 

Ditt uppdrag

Tjänsten som huvudhandledare för studenter på sjuksköterskeprogrammet innebär att du ansvarar för planering och samordning av undervisningen i VFU, stödja student och handledare, ansvara för studenters reflektionssamtal i grupp och ge bedömningsunderlag för examination (NKSE) i samverkan med handledande sjuksköterska. I funktionen ingår att vara väl informerad om teoretiska och praktiska kunskaper och moment som studenten förväntas inhämta under sin VFU. Som huvudhandledare deltar du i huvudhandledarträffar/närverksträffar gällande VFU.
Du kommer att ingå i ett team bestående av två universitetslektorer, tre universitetsadjunkter och fyra huvudhandledare.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du har handledarutbildning minst 3.0 hp/motsvarande. Det är meriterande om du har magisterexamen i relevant ämne. Vi ser att du har minst tre års erfarenhet inom yrket. Önskvärt om du även har erfarenhet som handledande sjuksköterska för studenter på VFU. Vi ser även att du har körkort.

Du har förmåga till helhetssyn och att se frågor i ett större perspektiv samt är kommunikativ och du har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Vidare är du pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi ser även att du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Karina Bodin, enhetschef, 018-727 09 72
Tina Lantz, huvudhandledare, 018-727 09 76

Facklig företrädare:
Vårdförbundet, Catrin Eriksson, huvudhandledare, 018-727 65 03

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation

Välkommen till äldreförvaltningen. Vårt mål är att se till att äldreomsorgens tjänster håller en hög kvalitet och att äldre får den vård de behöver. I vårt uppdrag ingår att samhällsplanera och upphandla tjänster. Tillsammans med oss kan du också jobba med förebyggande och öppna insatser, inom hemtjänst, hemsjukvård, korttidsvård och på vård- och omsorgsboenden. Uppsala är medlem i Världshälsoorganisationens (WHO) nätverk för äldrevänliga städer.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se

Inom äldreförvaltningen har vi heltid som norm. Det innebär att alla tillsvidareanställda medarbetare i grunden har en heltidsanställning. Vid en eventuell intervju ges mer information om vad det innebär i denna tjänst.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: 100%

Tillträde: Enligt överenskommelse

Lönebeskrivning: Enligt överenskommelse

Information

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

När du söker jobb hos oss vill vi att du gör detta online. Klicka på knappen nedan ”Sök jobbet”.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •