Sjuksköterska till Kirurgikliniken avd. 2B/C, Hallands sjukhus – Varberg

Senaste ansökningsdatum: 2019-07-29

Ort: Varberg

Anställningsform: Tillsvidareanställning, 75-100%

Sista ansökningsdag: 2019-07-29

Vill du jobba tillsammans med ett professionellt team av engagerade kirurger och sjuksköterskor? då är detta jobbet för dig.

Om arbetsplatsen

Nu söker vi en sjuksköterska som vill arbeta på våra två kirurgiska vårdavdelningar, 2B samt 2C, i Varberg. På dessa vårdavdelningar är inriktningen främst koncentrerad på övre gastro, kolorektal kirurgi, bröstkirurgi, onkologi samt  palliativa patienter. Patienterna kommer till oss dels från väntelistan för operation och utredning, dels från akuten. Vi har 5-8 Kava-platser (kirurgisk akutvård), dit patienter kommer direkt från akuten.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på en vårdavdelning. Vi har en stödfunktion: samordnare, som tar alla inkommande samtal och hjälper till med praktiska detaljer på avdelningen. 

Vi vill att vår personal ska göra det som de är bäst på – omvårdnad av patienterna! Vi har vårdnära servicepersonal som sköter städning, förrådshantering, patientkök m.m. Detta arbetssätt frigör tid som undersköterskor och sjuksköterskor istället kan använda till omvårdnad av patienterna. 

Arbetstid: dag-, kväll- och helgtjänstgöring. Möjlighet till rotation (dag/natt) med förkortad veckoarbetstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med tidigare erfarenhet från sjuksköterskeyrket. Samarbetsförmåga, engagemang och flexibilitet ser vi som självklara egenskaper hos dig. Du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt och bemötande och du bidrar också till att skapa ett gott arbetsklimat. Du har även ett stort intresse för utvecklings- och förbättringsarbete. 

Vi söker dig som vill arbeta målinriktat och bedriva ett aktivt arbete för en modern sjukvård. Vi arbetar i team och strävar mot ett mer patientnära arbetssätt på kliniken. Vi värderar arbetsmiljön högt och arbetar aktivt med frågan både på avdelnings- och kliniknivå. 

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

På Hallands sjukhus påbörjar du som är nyutbildad sjuksköterska, eller har högst sex månaders erfarenhet, din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får ett extra stöd under ditt första år som sjuksköterska samt en trygg och bred introduktion i yrket. Läs mer om basåret på Hallands sjukhus via länken : https://www.regionhalland.se/om-region-halland/att-jobba-hos-oss/basar/

Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund

Kontakt

Karin Dahlin, Avdelningschef, 0340-48 10 32
Sofia Gunnersson, Enhetschef, 0340-64 69 40

Om oss
Region Halland är en av Hallands största arbetsgivare. Vi är över 7 900 medarbetare inom 370 olika yrken alla lika viktiga. Vårt huvuduppdrag är att erbjuda en god hälso- och sjukvård och att främja utveckling och tillväxt. Visionen för vårt arbete är att göra Halland till den bästa livsplatsen. Region Hallands värdegrund sammanfattas Vi KAN, där K står för kompetens, A för ansvar och N för nytänkande ord som vi vill ska prägla alla oss som arbetar i regionen.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Region Halland har upphandlade avtal.

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •