Sjuksköterska till Medicin/Rehab Gällivare sjukhus

Senaste ansökningsdatum: 2019-08-01

Arbetsplats: Gällivare sjukhus
Referensnummer: 198195

Om arbetsplatsen

Medicin/Rehab kliniken, Gällivare sjukhus. Närsjukvården i Gällivare ansvarar för den landstingsdrivna primärvården, akutmottagning, ambulans samt basverksamheten inom internmedicin, rehabilitering/geriatrik och vuxenpsykiatri.

Tjänsten är på gemensammottagning som är en specialist mottagning med verksamhet inom ortopedi, kirurgi, urologi, endoskopi samt internmedicin. Din placering kommer att vara på internmedicinmottagningen med inriktning kardiologi.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha en central roll i vårt hjärtsjukvårdsteam och arbeta tillsammans med kompetenta kollegor inom olika professioner. Vi arbetar för patientdelaktighet och hög kvalité genom ständiga förbättringar och utvecklings arbeten. Arbetet är varierande och innebär bland annat egen sjuksköterskemottagning, telefonrådgivning och läkemedelshantering inom området hjärtsjukvård.

Vi utför akuta och planerade arbets EKG undersökningar samt andra typer av kardiologiska undersökningar. Vi arbetar med kontinuerlig kompetens utveckling och erbjuder.

Din bakgrund

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har intresse för hjärtsjukvård. Om du har utbildning eller har erfarenhet av hjärtsjukvård är det meriterande. Som person är du lyhörd och kan anpassa dig till andra. Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du är strukturerad i ditt arbete och arbetar självständigt. Du tar ansvar för ditt arbete, lyssnar, kommuniserar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet

Välkommen till oss!

Anställningsfakta

Tillsvidareanställning heltid och dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

Region Norrbotten tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.
Rekrytering sker löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!
Vill du veta mer?

Enhetschef Kristina Larsson 0970-19662 / 0702540970.  Kristina.m.larsson@norrbotten.se  

Verksamhetschef Torbjörn Espling 097019250, 

torbjorn.espling@norrbotten.se

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.Fackliga företrädareVårdförbundet 0970-19000(växel)Sista ansökningsdag är den: 2019-08-01Gällivare sjukhus 
Gällivare sjukhus är ett förstärkt länsdelssjukhus med specialister för internmedicin, kirurgi, ortopedi, obstetrik/gynekologi, barn, ögon, öron- näsa och hals, psykiatri samt radiologi. Sjukhuset har 700 anställda och 93 vårdplatser varav 13 tillhör psykiatrisk vårdenhet.

Region Norrbotten

Norrbotten är i stark utveckling, både ekonomiskt och kulturellt. Här finns kraftfulla, varma människor, omtanke och samhällsservice, städer och vildmark. Norrbotten erbjuder goda möjligheter till balans mellan arbete och fritid.


Region Norrbotten är länets största arbetsgivare. Som anställd i Region Norrbotten får du arbeta i en stimulerande miljö där du kan vara med och påverka och göra skillnad för en bättre hälsa i länet. Vi erbjuder bra semesteravtal och pensionsavsättning, förmånliga försäkringar, friskvårdssubvention, sjuklön, ibland möjlighet till flexibel arbetstid och tillägg till föräldraförsäkringen. Region Norrbotten bidrar även med kompetensutveckling i ledarutvecklingsprogram, kurser, föreläsningar, mentorskap, nätverk och forskningsprojekt. Region Norrbotten har fem sjukhus, 33 hälsocentraler och är bland de ledande i Sverige inom e-hälsa.

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •