Sjuksköterska till Vårdavdelning / Postoperativ avdelning Göteborg

Senaste ansökningsdatum: 2019-04-30

Vill du arbeta med estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi där arbetsglädje, hög kompetens, säkerhet och kundens välbefinnande är i fokus? Då är vi ett engagerat och glatt gäng som ser fram emot att välkomna dig som kollega till vår postoperativa avdelning på Guldheden, Göteborg!

Kvalifikationer

Du är legitimerad sjuksköterska med minst 3 års erfarenhet av kirurgi, gärna inom plastikkirurgi. Vana från kirurgisk akutsjukvård är meriterande.

Egenskaper

Vi söker dig som kan arbeta självständigt och är flexibel och trygg i din yrkesroll. Du är en positiv person med intresse i och förmåga för att arbeta nytänkande som tycker om att ta eget ansvar.

Du arbetar i team och i nära relation till våra kunder. Med detta sagt ser vi gärna att du har hög social kompetens och är bra på att läsa av kundens behov, är ödmjuk och har en förmåga att delge information på ett säkert och förtroendeingivande sätt.

Arbetsuppgifter

Sedvanliga arbetsuppgifter som sjuksköterska på postoperativ avdelning.

Tjänstgöringsgrad

Visstidsanställning med möjlighet till tillsvidareanställning

Arbetstider

Vårdavdelningen är öppen måndag-fredag. Arbetstider kan variera 08.00-16.30, 12.00-17.00, 12.00-20.00, 16.00-20.00

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan tillsammans med ditt CV och personligt brev per epost till Pernilla Idehed, verksamhetschef: pernilla.idehed@ak.se

Urval sker löpande så vänligen skicka in din ansökan snarast möjligt. Märk ansökan med ”Sjuksköterska postopGöteborg”.

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •