Sjuksköterskor till avdelning 61, Infektions- och hudkliniken – Karlskrona

Senaste ansökningsdatum: 2019-06-30

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Blekinge bidrar du till den bästa livsmiljön för hållbar tillväxt och god hälsa. Glädjen och tillfredställelsen i att invånare och patienter får högre livskvalité är en stark kraft som gör det meningsfullt att gå till jobbet. Dessutom är Blekinge en pärla som boende- och livsmiljö. Därmed kan du både göra gott och leva gott. För att livet är viktigt. Vår värdegrund vilar på tre ledstjärnor: engagemang, samarbete och kvalitet. Infektions- och hudkliniken på Blekingesjukhuset består av en vårdavdelning, en infektionsmottagning och en hudmottagning samt patientadministration. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns också kopplade till kliniken.

Arbetsbeskrivning

Vårdavdelning 61 har 24 vårdplatser fördelade på tre arbetslag. Varje arbetslag består av läkare, sjuksköterska och undersköterska och arbetar tätt tillsammans. Patienterna vårdas för diverse infektioner, till exempel lunginflammation, blodförgiftning och tuberkulos. På avdelningen vårdas även inneliggande öron-, ögon- och hudpatienter. Anställningen omfattar för närvarande tjänstgöring dag, kväll och helg samt en natt på 15 veckor eller enbart nattjänstgöring. Som sjuksköterska hos oss får du en bred kompetens och har en arbetsledande roll. Möjligheten finns att på arbetstid så småningom vidareutbilda dig och läsa 15 högskolepoäng inom infektionssjukdomar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med intresse för infektions- och hudsjukdomar och vill bli en del av Infektionsklinikens glada gäng och vara med och utveckla den framtida infektionssjukvården. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga och flexibilitet samt att du är engagerad och positiv. Du ska kunna hålla många bollar i luften samtidigt och tycka om utmaningar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Fakta om tjänsten

Kommun: Karlskrona

Yrkesområde: Hälso- och sjukvård

Yrkeskategori: Sjuksköterska, grundutbildad

Anställningsform:Tillsvidareanställning

Arbetsplats: Region Blekinge Hälso – och sjukvård Specialiserad vård Infektions- och hudkliniken

Omfattning: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Urval sker löpande.

Antal platser: 3

Ansök senast2019-06-30

Läs mer https://regionblekinge.se/

Upplysningar

 • Helena Strömberg 
  Avdelningschef avd 61 
  Telefon: 0455-73 44 53
 • Carina Lindborg 
  Sjuksköterska 
  Telefon: 0455-73 44 22
 • Marie Jonasson 
  Vårdförbundet 
  Telefon: 0455-73 44 55

Ansökan

Referensnummer: A875636 

Ansök nu
Dela gärna!
 •  
 •  
 •