Skolsköterska på 50-80% – Storbritannien och Nordirland

Senaste ansökningsdatum: 2020-03-06

Om jobbet

Svenska Skolan i London är en privat, icke vinstdrivande skola, som erbjuder förstklassig svensk utbildning från förskola till gymnasium och följer den svenska läroplanen. I dagsläget har vi ungefär 165 barn och elever på för- och grundskola samt 115 elever på gymnasiet. Skolan har under de tre senaste inspektionerna av Office for Standards in Education (OFSTED) i Storbritannien bedömts som ”Outstanding”, högsta möjliga betyg en skola kan få.

Just nu söker vi en skolsköterska på 50% till grundskolan eftersom vår nuvarande tyvärr skall flytta till Sverige. Eftersom skolan är liten är din roll viktig och mångfacetterad, som det blir på en utlandsskola. För rätt kandidat kan vi erbjuda en utökad tjänst upp till 80% med kombination av andra uppdrag på skolan för att öka tjänstgöringsgraden. Du ingår i ett elevhälsoteam bestående av specialpedagog och rektor som träffas regelbundet. Du är flexibel, trygg och har lätt för att skapa goda relationer.

I arbetet som skolsköterska arbetar du både hälsofrämjande och med trygghetsfrågor ”Safeguarding”, i enlighet med Brittisk lagstiftning samt med sedvanliga uppgifter såsom hälsokontroller och viss öppen mottagning. Vaccinationer sker enligt Brittiska regler. Du har stort utrymme för egna initiativ för att driva ett utvecklingsarbete.

Legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska, barnsjuksköterska eller distriktssköterska. Din svenska och engelska är mycket god. Meriterande är kunskap inom ProReNata som journalsystem samt erfarenhet av utlandsskolor/utlandsarbete. Kanske finns du redan i London.

Ansökan

Din ansökan ska innehålla följande:

  • CV utan oförklarade uppehåll mellan dina tjänster och utbildningar (krav enligt engelsk
    lagstiftning)
  • Personligt brev där du motiverar varför du söker och är intresserad av den aktuella tjänsten
  • Andra betyg och handlingar som du anser kan stärka din ansökan

Vänligen observera att ansökningar behandlas löpande och att tjänsten därför kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Utvalda kandidater kommer att inbjudas till London för avslutande intervjuer. För sökanden från Sverige tillhandahåller skolan ett flyttbidrag.

Om anställningen

Lön

Individuell, i enlighet med Brittiska riktlinjer

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid 50-80% med lärartjänst vilket innebär ledighet på lov. Du kommer inledningsvis att erbjudas en provanställning under 9 månader, som därefter övergår till en tillsvidareanställning.

Frågor

Frågor om tjänsten och hur det är att arbeta på Svenska skolan i London besvaras av:
Annika Simonsson Bergqvist, rektor abergqvist@swedisschool.org.uk
Linda Liljeblad, nuvarande skolsköterska, lliljeblad@swedishschool.org.uk


Läs mer om skolan på https://swedishschool.org.uk/

Richmond Local Safeguarding Children Board The Swedish School in London is committed to Safeguarding and Promoting the Welfare of children and young people and expects all staff and volunteers to share this commitment. The successful applicant will be subject to an enhanced DBS check.

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •