Specialistläkare i barn- och ungdomsmedicin med inriktning neonatologi till Östersund

Senaste ansökningsdatum: 2019-04-30

Arbetsplatsbeskrivning

Hos oss på område barn- och ungdomsmedicin möter vi barn i alla åldrar med sina familjer. Från födelsen på BB, förlossning, BVC och neonatalavdelning upp till vuxen ålder på barn- och ungdomsavdelningen, dagvården och Barn – och ungdomsmottagningen. På mottagningen har vi teambaserad öppenvårdsverksamhet med flera andra yrkeskategorier. I läkargruppen har vi subspecialiserade specialister inom de flesta delföreningarna i barnläkarföreningen (BLF), men kommer från sommaren 2019 ha brist inom neonatologi. Läkarutbildning bedrivs i vår verksamhet, liksom AT-utbildning och sidoutbildning för allmänläkare och infektionsläkare. Kliniken har flera kollegor som är forskningsaktiva på olika vis.

Arbetsbeskrivning

Som specialistläkare hos oss har Du ett varierat arbete med en stor bredd av barnmedicinska frågeställningar inom både öppen och slutenvård i olika roller som dagbakjour eller avdelningsläkare på någon av våra 2 avdelningar. I denna tjänst kommer arbetet vara inriktat på vår neonatologiavdelning med 8 vårdplatser och vård av barn från vecka 28. Övriga späda barn upp till 6 månader vårdas även där. Mottagningsarbete finns för neonatal uppföljningsmottagning och ett medicinskt ledningsuppdrag finns. Tjänsten kan formas utifrån dig som sökande och din kompetens. I tjänsten ingår jourarbete för barn- och ungdomsmedicin som helhet, där neonatologin är en del.

Kvalifikationer

Specialistläkare i barn- och ungdomsmedicin. Erfarenheter av neonatologi alternativt specialistbevis inom detsamma. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vi ser fram emot din ansökan!
Vi har gjort vårt medieval för rekrytering. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster. 

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Catrin Holgén
Enhetschef
Telefon: 072-2378259
Email: catrin.holgen@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Karl Eneland
Läkarföreningen
Telefon: 
Email: karl.eneland@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/54/2019
Sista ansökningsdag: 2019-04-30

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •