Vårdcentralen Anderslöv utsedd till Skånes bästa vårdcentral

"Det finns oerhörd kompetens och glädje hos personalen"

Charlotta Åkesson, verksamhetschef på vårdcentralen Anderslöv och Anna Ivarsson, läkare på vårdcentralen, tar emot priset av Gilbert Tribo (L), ordförande för hälso- och sjukvårdsnämnden. Foto: Pressbild Region Skåne

Genom kontinuerligt kvalitetsarbete, fast läkarkontakt och goda resultat när det gäller bemötande, tillgänglighet och medicinsk kvalitet tar Vårdcentralen Anderslöv hem priset för andra året i rad.

Förutom Vårdcentralen Anderslöv var Vårdcentralen Dalby och Vårdcentralen Brösarp nominerade. 

Charlotta Åkesson, verksamhetschef för Vårdcentralen Anderslöv, tror att ett medvetet kvalitetsarbete kombinerat med arbetsglädje är nyckeln till framgången. 
– Det finns oerhörd kompetens och glädje hos personalen. Vi har kul på jobbet och tar verkligen hand om våra patienter, säger hon.

Motivering

Vinnarmotiveringen lyder: ”Kontinuerligt kvalitetsarbete ger resultat. Det visar Vårdcentralen Anderslöv som med bibehållen kvalitet, i kombination med en topplacering i Nationella patientenkäten med högsta resultat när det gäller bemötande, återigen tar hem priset som värdig vinnare av Skånes bästa vårdcentral 2019.”

Den vinnande vårdcentralen får 60 000 kronor och ett glasäpple designat av konstnären Hanne Dreutler.

Dela gärna!
  • 7
  •  
  •