Vårdenhetschef till onkologkliniken, Länssjukhuset Ryhov – Jönköping

Senaste ansökningsdatum: 2019-05-05

Vill du leda en teknikintensiv verksamhet i snabb utveckling? Präglas ditt sätt att leda av arbete med ständiga förbättringar? Då är detta ett jobb för dig!

Du har relevant högskole-/universitetsutbildning inom hälso- och sjukvård, gärna med erfarenhet inom onkologi i allmänhet och strålbehandling i synnerhet. Vi ser gärna att du har någon vidareutbildning inom ledning och styrning. Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse.

Chefstjänsten är ett tidsbegränsat förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession. Önskvärt är kunskap om, och erfarenhet av förbättringsarbete.

Det här får du arbeta med

Tillsammans med cheffysiker och medicinskt ansvarig läkare leder, planerar, organiserar och utvecklar du verksamheten på strålbehandlingen, där du har direkt ledningsansvar för vårdpersonalen på 25 sjuksköterskor och 1 undersköterska. Vid din sida har du en biträdande vårdenhetschef som stöttar dig.

Du är direkt underställd verksamhetschefen och i ledningsgruppen bidrar du till effektiv ledning och styrning av kliniken där du ser dig som en del av hela klinikens verksamhet. Det är av stor vikt att perspektiv och hänsyn till hela klinikens behov genomsyrar dina beslut.

För att du ska trivas hos oss

Som person är du trygg och stabil och har tydlig kommunikation. Du drivs av att arbeta mot uppsatta mål, är kvalitetsmedveten och samarbetar bra tillsammans med andra. Du har förmåga att se till helheten och har drivkraften att arbeta med verksamhetsutveckling, likväl förmågan att engagera medarbetare i att aktivt delta i och initiera förbättringsarbeten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 

Sveriges bästa sjukhus finns i Region Jönköpings län! Länssjukhuset Ryhov i Jönköping fick en mycket bra sjundeplacering i Dagens Medicin sjukhusrankning 2018. Sjukhuset har en lång räcka av topplaceringar i denna ranking. #sverigesbästasjukhus

Onkologkliniken är en länsövergripande klinik med cirka 140 medarbetare och har ett ansvar för icke-kirurgisk behandling av cancersjukdomar där strålbehandling ingår som ett viktigt behandlingsalternativ för en stor andel av patienterna. Kliniken är organiserad i mottagningsverksamhet, dagbehandlingsenhet, vårdavdelning, onkogenetisk mottagning, klinisk prövningsenhet, strålbehandlingsavdelning och avdelning för sjukhusfysik.

På strålbehandlingsavdelningen finns 3 moderna strålbehandlingsapparater, 1 datortomograf och dosplaneringssystem för både extern dosplanering och brachyterapi. På avdelningen behandlas årligen cirka 1000 patienter med 15 000 behandlingar.

Vi värderar goda medicinska resultat, ett personcentrerat arbetssätt och möjlighet för medarbetare att förverkliga idéer om utveckling och driva förbättringsarbete. Det är viktigt att ledare och medarbetare har fokus på en god arbetsmiljö, vilket skapar trivsel på jobbet.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information är du välkommen att kontakta:

Verksamhetschef Per Nodbrant, 010-242 34 32.

Facklig företrädare:

Vision Jenny Valfridsson, 010-241 00 00.

Kommunal Ulrika Adolfsson, 010-241 00 00.

Vårdförbundet Daniel Thelin, 010-241 00 00.

Läkarförbundet Linn Pettersson, 010-241 00 00.

Naturvetarna Susanna Crafoord-Larsen, 010-241 00 00.

Sista ansökningsdag är den 5 maj 2019. Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •