Vårdutvecklare till VO Bild och funktion, Lund/Malmö

Senaste ansökningsdatum: 2019-05-03

Gör skillnad. Varje dag.

Verksamhetsområde (VO) Bild och Funktion vid Skånes universitetssjukhus omfattar specialitetsområdena medicinsk radiologi, klinisk fysiologi och nuklearmedicin samt klinisk neurofysiologi. Vi har verksamhet både i Lund och Malmö. Parallellt med vår kliniska verksamhet har vi stor utbildnings- och forskningsverksamhet. 

Nu söker vi en vårdutvecklare som vill vara drivande i utvecklingen av vården för Skånes medborgare!

Arbetsuppgifter

I din centrala roll som vårdutvecklare inom Bild och funktion (BoF) är du vårt ansikte utåt och representerar verksamheten i alla sammanhang där du kommer att verka. I din roll arbetar du i team med andra vårdutvecklare, chefer, olika professioner inom och utom BoF. 

Du är ett stöd för cheferna inom BoF när det gäller att befrämja och stärka patientsäkerhetsarbetet. Du kommer som vårdutvecklare att jobba mot ständiga förbättringar inom våra olika verksamheter. Utredningsuppdrag, analyser och projektledning ingår i tjänsten. I din roll arbetar du för att engagera och motivera medarbetare och chefer.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är Legitimerad Biomedicinsk analytiker eller Röntgensjuksköterska med minst två års erfarenhet inom professionen. Du har goda språkkunskaper i engelska både vad gäller tal och skrift. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. För att bli framgångsrik i tjänsten behöver du ha datorvana samt vana av olika IT-system. 

Vi ser det som meriterande om du har: 

-kunskap och erfarenhet inom Bild och Funktions verksamheter 
-erfarenhet av att starta och driva projekt eller har utbildning i projektledning
-erfarenhet av liknande roll eller funktion med övergripande ansvarsområde
-tidigare ledarskapserfarenhet
-utbildning i risk- och händelseanalysledning 
-erfarenhet av arbete med följsamhet till hygienrutiner 
-erfarenhet av arbete med avvikelsesystemet AviC

Det är viktigt att du känner till och arbetar efter Region Skånes värdegrunder, välkomnande, drivande, omtanke och respekt. Att du är flexibel, analytisk och initiativrik är andra viktiga förmågor som vi värdesätter hos den som jobbar hos oss. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. 

I den här rekryteringsprocessen tillämpar vi löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

KONTAKTPERSON

Kerstin Nisula, Områdeschef 046-175618

Violetta Ellmer, Områdeschef 046-173027

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Ann-Helen Arvidsson 046-173970

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt i allt vi gör.

Skånes universitetssjukhus (SUS) finns i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. SUS är ett kunskapsnav för hälso- och sjukvård i livets alla skeden på regional, nationell och internationell nivå. Våra 12 000 medarbetare är med och driver utvecklingen inom universitetssjukhusets tre uppdragsområden: vård, forskning och utbildning. Hos oss får du arbeta i en värderingsstyrd organisation som utvecklar hälso-och sjukvården tillsammans med patienter och deras närstående. 
Välkommen till Skånes universitetssjukhus!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu

Dela gärna!
  •  
  •  
  •