Vi välkomnar vikarier till ambulanssjukvården i sommar!

Senaste ansökningsdatum: 2020-02-29

Arbetsbeskrivning

Vi kan under perioden maj-augusti erbjuda heltidsanställningar med ett varierande uppdrag på någon eller några av våra ambulansstationer i Bräcke, Funäsdalen, Hammarstrand, Hede, Järpen, Krokom, Strömsund, Sveg, Svenstavik och Östersund. Vid stationen i Östersund jobbar medarbetare delade dygn medan övriga stationer har dygnstjänstgöring. Uppge gärna i din ansökan vilket/vilka ambulansdistrikt du helst önskar jobba i. Vi ser helst att du kan arbeta under hela perioden, men utifrån individuella önskemål om annan anställningstid och tjänstgöringsgrad kan även det komma att erbjudas.

Vi är måna om att kunna ge dig rätt förutsättningar för att kunna börja jobba hos oss. Inledningsvis kommer vi därför att erbjuda dig ett individuellt anpassat introduktionsprogram med krav på obligatorisk närvaro.

Intervjuerna kommer att planeras in löpande under ansökningstiden så vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är ambulanssjukvårdare eller legitimerad sjuksköterska med prehospital vidareutbildning eller yrkeserfarenhet av ambulanssjukvård. Därutöver krävs godkänd hälsokontroll och godkända fystester. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav. Utryckningsförarutbildning är meriterande liksom utbildning inom AHLR, barn AHLR, AMLS och PHTLS. Du bör ha god lokalkännedom om det ambulansdistrikt du ska arbeta i.

Som ambulanssjuksköterska är du trygg i din yrkesroll, har ett genuint intresse för människor och har ständigt patienten i fokus. Vi lägger stor vikt vid att du kan arbeta självständigt och har ett flexibelt förhållningssätt till att kunna arbeta under ändrade omständigheter och i ett varierande arbetstempo. Du har förmåga att kunna prioritera mellan olika arbetsuppgifter och att fatta beslut. Stora krav ställs på medicinska kunskaper och problemlösningsförmåga. Vidare förutsätter vi att du har god samarbetsförmåga, trivs med att arbeta i team och att du aktivt bidrar med dina kunskaper och till ett bra arbetsklimat. Vi värdesätter att du är intresserad av att vara delaktig i att vidareutveckla vår verksamhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vi har gjort vårt val av rekryteringstjänster och avsäger oss vänligt men bestämt ytterligare erbjudanden.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Jämtland Härjedalen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig att skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller i pappersformat.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Anställningarna avser perioden 200504 – 200830. Tillträde enl ök.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Helena Ivansson
T.f. områdeschef
Telefon: 070-2766222
Email: helena.ivansson@regionjh.se
Namn: Britt-Marie Stolth
Enhetschef
Telefon: 063-15 30 26
Email: britt-marie.stolth@regionjh.se
Namn: Christel Nord
Enhetschef
Telefon: 063-15 30 24
Email: christel.nord@regionjh.se
Namn: Peter Mähler
Enhetschef
Telefon: 063-153713
Email: peter.mahler@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Dan Ånnegård
Kommunal
Telefon: 070-6276025
Email:
Namn: Rickard Sahlin
Vårdförbundet
Telefon: 063-15 30 27
Email:

Ansökan

Referensnummer: Persr/506/2019
Sista ansökningsdag: 2020-02-29

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •