Biomedicinsk analytiker, klinisk fysiologi och nuklearmedicin -Kristianstad

Senaste ansökningsdatum: 2020-08-09

Gör skillnad. Varje dag.

Är undersökningskvalité och fokus på patienten självklarheter för dig? Letar du efter din nästa utmaning där du kan få utvecklas både i din profession och som person? Letar du efter en arbetsplats som kan ta hand om din erfarenhet? Då ska du inte tveka att söka dig till oss på klinisk fysiologi och nuklearmedicin redan idag!

Vi som jobbar här är utbildade medicinska sekreterare, biomedicinska analytiker, undersköterskor och läkare. Vi har öppet måndag till fredag, kontorstid och utför många olika fysiologiska undersökningar. Ultraljud av hjärta och kärl, arbets- och vilo-EKG samt långtidsregistrering av EKG. Vi utför även lungfunktionsundersökningar och tryckmätningar av olika slag. Vi gör även en del special undersökningar såsom TILT och NIE.
PET/CT är också undersökning som man kan jobba med, den tillhör VO Diagnostik och är placerad på röntgen.

På vår nuklearmedicinska avdelning gör vi bland annat myocard- och skelettscintigrafier, lungscintigrafier samt thyroideascintigrafier. Vi kommer inom kort även att köra renografier. Alla dessa undersökningar skapar möjligheter och gör vårt arbete varierat och spännande. Vi har en bra gemenskap och vi jobbar tillsammans för att skapa ett öppet och bra arbetsklimat.

Är du nyfiken på att höra mer om hur det är att jobba hos oss? Då är du varmt välkommen att kontakta oss!

Arbetsuppgifter

Vi välkomnar nu två biomedicinska analytiker som precis som vi har ett genuint människointresse samtidigt som du kan hantera det tekniska.

Som biomedicinsk analytiker ansvarar du för att ge patienten en säker diagnostik tillsammans med läkare då vi jobbar tillsammans i team. Hos oss möter du ofta patienter under utredning där du med din kompetens har stora möjligheter att göra skillnad för patienten. Vårt mål är alltid att utföra bra undersökningar på patienten samtidigt som patienten ska känna sig trygg. När patienten sedan lämnar klinisk fysiologi och nuklearmedicin ska den vara nöjd med att ha blivit professionellt bemött.

Vi erbjuder dig ett varierande arbete med möjlighet till utveckling inom din yrkesroll som biomedicinsk analytiker såväl som i arbetet med att vara delaktig till utveckling av metoder och kompetensöverföring på enheten. När du börjar hos oss får du en introduktion anpassad utifrån dina erfarenheter så att du kan komma in i verksamheten på ett bra sätt.

Kvalifikationer

Gillar du att ta ansvar och fatta egna beslut samtidigt som du värdesätter att samarbeta i team? Då tror vi att du har goda förutsättningar för att trivas hos oss. Genom ditt engagemang och positiva inställning skapar du ett gott arbetsklimat tillsammans med dina kollegor, där vi alla hjälps åt för att nå bästa undersökningskvalitet för våra patienter. Därtill är du noggrann, nyfiken och har förmåga att ändra din planering efter hur situationen ser ut.

Vi välkomnar erfarna biomedicinska analytiker inom klinisk fysiologi och/eller nuklearmedicin men även nyexaminerade som haft praktik och examensarbete inom vår inriktning. Du har behörighet att verka inom svensk sjukvård samt språkkunskaper i svenska som lägst motsvarar nivå C1 enligt Europarådets nivåskala. Det är meriterande om du har erfarenhet inom ultraljud (hjärta/kärl), ekg-tolkning eller nuklearmedicin, men det är inget krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag! Vi tillämpar löpande urval, vilket innebär att vi kan kontakta och intervjua sökande innan annonsens sista ansökningsdag. Vi ser fram emot att lära känna dig!

KONTAKTPERSON

Catarina Castman, Enhetschef, 044-309 19 86

Pia Rothsberg, Teamledare, 044-309 19 17

Malin Cervin, BMA, 044-309 18 81

Elena Kurashova, BMA, 044-309 18 81

Övrigt

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.
Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Skånes sjukhus nordost är en av Region Skånes fem hälso- och sjukvårdsförvaltningar och omfattar Centralsjukhuset Kristianstad (CSK) och Hässleholms sjukhus. Våra 2 600 medarbetare driver och utvecklar hälso-och sjukvården i livets alla skeden tillsammans med våra patienter och deras närstående. CSK är ett akutsjukhus med verksamhet dygnet runt och vi erbjuder specialiserad vård inom många olika specialiteter. På Hässleholms sjukhus bedriver vi ortopedi, närsjukvård med rehabilitering. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.
Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •