Företagsläkare till Previa Norrköping

Senaste ansökningsdatum: 2020-09-30

Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser  den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa?
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Arbetsområde
Som läkare hos Previa är du en av nyckelpersonerna för kvalificerade arbetsmedicinska tjänster på uppdrag av våra kunder. Du arbetar med hälsofrämjande insatser, lagstadgade undersökningar, arbetsmiljöundersökningar, arbetslivsinriktade rehabiliteringsåtgärder, medicinska bedömningar, utbildningar med mera i samarbete med övriga specialister inom företaget. Dessutom är du en viktig medicinsk stödfunktion internt.

Kompetensprofil
Du är Legitimerad läkare. Meritande för tjänsten är om du är specialistläkare gärna med tilläggsspecialitet inom FHV alternativ specialist i arbets- och miljömedicin, allmän medicin, intern medicin eller psykiatri.

Ditt fokus är människan i relation till sin arbetsbetsplats och att tillsammans med arbetsgivaren verka för en hälsofrämjande arbetsmiljö. Din förmåga att se sambandet mellan arbete, livssituation och prestation värderas högt. Du har ett konsultativt förhållningssätt, egen drivkraft, är kundorienterad och du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser värdet i att använda hela teamets kompetens i syfte att uppnå ökad nytta för våra kunder.

 Vi erbjuder dig:

  • Inspirerande kundkontakter och möjlighet att skapa resultat
  • Trevliga kollegor och arbete i tvärvetenskapliga team
  • Previakollegor över hela landet med olika spetskompetens
  • Ett omväxlande arbete i en av Sveriges framtidsbranscher
  • Möjligheter till utveckling i ett företag på frammarsch
  • Tillgång till ett nära och coachande ledarskap
  • Möjlighet att utveckla och påverka arbetssätt och struktur 

Som läkare i Previa arbetar du utifrån våra värderingar – värdeskapande, samspelande och modiga.

Övrigt 
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänstgöringsgrad och tillträde efter överenskommelse. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Konsultchef Ann Östman på mail Ann.Ostman@previa.se  alternativt tel nr 011-191908.

Välkommen med din ansökan senast 2020-09-30. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från annonserings- och rekryteringsföretag.

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •