Läkare Smärtkliniken – Eksjö

Senaste ansökningsdatum: 2020-07-31

Smärtkliniken Höglandssjukhuset Eksjö

Vi söker

Vi söker en smärtläkare eller läkare med intresse för smärtbehandling. Det är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig att bli del av ett välfungerande team på smärtenheten. På kliniken råder en god sammanhållning och det är ett tätt samarbete på enheten och mot sjukhusets avdelningar. Vi sätter våra mål högt och har som ambition att vara en förebild i sättet att bedriva modern, effektiv och patientfokuserad verksamhet inom området för smärtterapi. Som läkare hos oss får du möjlighet till en fortsatt god kompetensutveckling alternativt specialistutbildning som ST-läkare.

Läs gärna mer om vilka förmåner vi erbjuder. 

Det här får du arbeta med

Smärtenheten bedriver avancerad farmakologisk och invasiv smärtterapi. Enheten i Eksjö är mer invasivt inriktad ex intratekalpumpar. Vi erbjuder en välutvecklad kvalitativ poliklinisk bedömning och behandling av patienter med akut- och kronisk smärta, benign som malign. Pallitiv smärta ingår huvudsakligen inte i enhetens uppdrag.

För att du ska trivas hos oss

För att du ska trivas hos oss tror vi att du som person är självgående och har god samarbetsförmåga. Du behöver vara serviceinriktad, flexibel och ha förmåga att samverka med patienter och anhöriga. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Detta värderar vi högt

Vi värderar högt att bedriva en god och säker vård för våra patienter på Smärtkliniken och tillhandahålla vår specialistkunskap och samarbeta inom kliniken samt med övriga kliniker och öppenvården.

Så här gör du om du är intresserad

För mer information om tjänsten kan du kontakta Verksamhetschef Magnus Trofast, telefon 010-244 73 93, Områdeschef Marie Adolfsson 010-2431095.

Sista ansökningsdag är den 31 juli 2020. Välkommen med din ansökan!
Intervjuer kommer hållas under v. 33.

Vi undanber oss all kontakt med annonsförsäljare och rekryteringsföretag.

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •