Leg psykolog till Previa Örnsköldsvik

Senaste ansökningsdatum: 2020-09-27

Previa är Sveriges ledande företag inom företagshälsa. Vi ser  den mänskliga faktorn som den viktigaste resursen i dagens arbetsliv. Previa har 1 200 anställda och finns över hela landet med egna enheter. Previa ingår i Falck Healthcare som är Skandinaviens största koncern inom hälsa i arbetslivet. Läs mer på www.previa.se.

Vill du utvecklas och satsa på framtiden med oss på Previa? 
Vi hjälper våra kunder att skapa resultat genom människor. Det gör vi genom att effektivisera organisationer, utveckla ledare, skapa engagemang hos medarbetare och bidra till positiva arbetsmiljöer hos våra kunder.

Som Leg Psykolog i Previa har du en mycket viktig roll i arbetet med att skapa värde och resultat för våra kunder. Du arbetar konsultativt mot våra kunder med förmågan att bygga förtroende och relationer med våra kunders chefer och anställda. Chefsdialogen är central, både vi uppdrags början och avslut. I chefsdialogen bygger vi upp kunskap för att vår insats ska skapa största möjliga värde, och för att på bästa sätt stötta chefen i sitt arbetsmiljöarbete. Tyngdpunkten i tjänsten är att genomföra insatser på individnivå, men även uppdrag på grupp- och organisationsnivå förekommer i form av exempelvis psykosociala arbetsmiljökartläggningar och handledning av grupper. Oavsett vilka uppdrag du hanterar behöver du ha ett genuint intresse för arbetsmiljöfrågor och förebyggande insatser där du kan förstå individen i ett organisatoriskt sammanhang, i en arbetsmiljö.

Du kommer bl.a. att arbeta med:

  • Samtalsstöd, både via fysiska möten och i digitala kanaler
  • Chefsstöd
  • Psykosociala arbetsmiljöfrågor
  • Kartläggningar
  • Handledning av individer och grupper
  • Arbetsförmågeutredning
  • Utbildning

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och har erfarenhet av arbete på individ- och gruppnivå. Som person är du drivande och självgående med förmåga att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra kompetenser. Du har ett konsultativt förhållningssätt, är kundorienterad samt tydlig i din kommunikation, såväl muntligt som skriftligt. Du arbetar systematiskt med analys, genomförande, återkoppling och uppföljning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Som medarbetare i Previa arbetar du utifrån våra värderingar; värdeskapande, samspelande och modiga.

Vi kan ej ta emot PTP-Psykolog.

Vi erbjuder dig en positiv och kreativ arbetsmiljö – erfarna kollegor och arbete i team med andra yrkesgrupper- ett arbete i en av Sveriges hetaste framtidsbranscher.

Övrigt: 
Tjänstgöringsgrad 100 %. Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tjänsten kan innebära resor, vilket innebär att du måste ha körkort och gärna tillgång till egen bil i tjänsten. Arbetstid helgfria vardagar 8-17.

Är du intresserad?
Vid frågor 
är du välkommen att kontakta konsultchef Jonas Rindeskog tel nr 070-5825609 alternativt mail jonas.rindeskog@previa.se.

Välkommen med din ansökan senast 2020-09-27. Urval och intervjuer sker löpande.

Vi undanber oss kontakt från rekryterings- annonsföretag.

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •