Specialist / ST-läkare inom Klinisk fysiologi – Gävle

Senaste ansökningsdatum: 2020-11-15

Hälso- och sjukvården har cirka 5500 medarbetare inom 23 verksamhetsområden som sträcker sig genom hela länet. Tillsammans arbetar vi för att ge länets invånare de bästa förutsättningarna för ett aktivt liv med ökad livskvalitet genom att tillhandahålla god och nära vård. Vi arbetar tillsammans utifrån patientperspektivet med målbilden Vårt gemensamma ansvar för vår gemensamma patient så att alla vi möter ska känna sig trygga och få vård med hög kvalitet.

Fysiologiska enheten utgör en del i verksamhetsområdet Bild- och Funktionsmedicin. Enheten har verksamhet inom områdena klinisk fysiologi, klinisk neurofysiologi och nuklearmedicin. Fysiologiska enheten består av cirka 40 medarbetare inom de olika yrkeskategorierna läkare, biomedicinska analytiker, medicinska sekreterare, sjukhusfysiker och undersköterskor.

Arbetsuppgifter

Som specialist/ST-läkare inom klinisk fysiologi arbetar du med planerad patientmottagning, arbetet är omväxlande och innebär både självständigt arbete och samarbete med andra yrkeskategorier. Som ST-läkare har du handledning av specialist kontinuerligt. Tjänstgöringen kommer att vara förlagd till Klinisk fysiologi och som ST-läkare ingår även nuklearmedicin. Vid specialisering ingår utbildning i Uppsala samt sidoutbildning inom relevant klinisk specialitet. Även viss sidoutbildning inom medicinsk radiologi ingår.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs svensk läkarlegitimation. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska, både muntligt och skriftligt.

Du är flexibel, ansvarstagande och lösningsfokuserad, med god samarbetsförmåga och positiv inställning bidrar du till ett gott arbetsklimat. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Meyrem Anadol, Vårdenhetschef
Tel: 026-15 58 96, 070-262 99 28
Email: meyrem.anadol@regiongavleborg.se

Fackliga företrädare

Helen Persson Kastberg, GHLF
Tel: 026-15 53 46
Email: helen.persson.kastberg@lg.se

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •