Vi söker dig som kan jobba extra inom vården!

Löpande

Höglandssjukhuset i Eksjö, Länssjukhuset Ryhov i Jönköping, Vårdcentralerna Bra Liv, Värnamo sjukhus samt 1177 Vårdguiden på telefon

På grund av pågående smittspridning av covid-19 har många hört av sig till oss och visar intresse för att jobba vid behov. Vi uppskattar ditt engagemang och välvilja oerhört mycket.

Har du en utbildning inom hälso- och sjukvård och vill hjälpa till? Just nu rekryterar vi vårdpersonal som vill ha en tillfällig anställning och vill vara med för att stärka upp vid ett utökat vårdbehov.

Tjänsten är en timanställning där omfattning och arbetsuppgifter varierar utifrån verksamhets behov. Detta riktar sig till dig som har utbildning och gärna erfarenhet inom vården, just nu är vi i störst behov av personer med erfarenhet av intensivvård. Urval kommer att ske löpande utifrån verksamheternas behov.

När du skickar in din intresseanmälan kommer du att få besvara ett antal urvalsfrågor. För att rekryteringsprocessen ska kunna gå så fort som möjligt ber vi dig att göra en utförlig ansökan med personligt brev, cv och gärna intyg eller legitimation/examensbevis.

Varmt välkommen att visa ditt intresse här!

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser -och/eller rekryteringstjänster.

#sverigesviktigastejobb

Ansök nu
Dela gärna!
  •  
  •  
  •